Libertatea postărilor prin intermediul internet-ului dă posibilitatea oricui să posteze rapide a informațiilor funerare iar în acest caz a necrologului unei persoane.Tocmai din această cauză -aspect care ține de respectarea vieții private- am creat acest mic compendiu de etică pe care ne obligăm să-l respectăm.

RESPECTĂM

Publicarea pe RoDeces.ro a unor anunțuri funerare (mortuare) este o problemă personală și care ține de intimitate dar care implică în același timp discreție și respect. Site-ul RoDeces.ro nu trebuie folosit ca atare în publicarea de mesaje de condoleanțe sau de apropiere și simpatie către aparținătorii defunctului.Pentru acest lucru puteți folosi în egală masură pagina de Facebook relaționată cu site-ul sau adresa de e-mail a reprezentantului familiei.

PROTEJĂM

Protejarea vieții private a persoanelor, ca urmare a apariției unui anunț pe site-ul RoDeces.ro se realizează prin retragerea anunțului după 15 zile de la publicare.Cu alte cuvinte după publicare/apariție anunțul rămâne vizibil doar în această perioadă anunțată după care se arhivează.Modul în care poate fi regăsit un anunț pentru o căutare ulterioară este detaliat în interiorul site-ului .

NU ÎNCURAJĂM

Sub nici o formă site-ul RoDeces.ro nu încurajează păstrarea online a anunțurilor mortuare și nici a celor care publică condoleanțe pentru o perioadă lungă de timp doar în scopuri comerciale . Considerăm că protejarea imaginii celor decedați dar și a familiei greu încercate este mai presus de orice beneficiu economic.

PĂSTRĂM

Ne-am propus de la bun început să avem , să menținem și să păstrăm un nivel înalt de calitate al serviciilor oferite și să facem orice ne stă în putință ca să merităm atenția și încrederea Dumneavoastră.De aceea vă mulțumim pentru alegerea serviciilor noastre și a încrederii acordate.